LA CADIRA ALGUERESA
A ROMA.

ELECCIONS 
13 DE MAIG
 


 

LA CADIRA ALGUERESA A ROMA
ELECCIONS DEL 13 DE MAIG 2001


 
 Els Ciutadans algueresos votaran el seu diputat a la circumscripció 
electoral numero 2 de la província de Sàsser. 
 

La circumscripció numero 2 és coneguda com aquella de l'Alguer, però al seu intern trobem altres poblacions sardes, els municipis implicats són: l’Alguer, Anela, Banari, Bessude, Bonnanaro, Bono, Bonorva, Borutta, Bottidda, Burgos, Cargeghe, Cheremule, Codrongianus, Cossoine, Esporlatu, Florinas, Giave, Illorai, Ittiri, Mara, Monteleone Rocca Doria, Muros, Olmedo, Ossi, Padria, Ploaghe, Pozzomaggiore, Putifigari, Romana, Semestene, Siligo, Thiesi, Tissi, Torralba, Uri, Usini, Villanova Monteleone. 


 
 

Aquí podeu trobar els resultats electorals de l'any 1996 de totes les poblacions de la província de Sàsser


 
 
 


Per conèixer millor la realitat parlamentaria italiana recomanem visitar les pàgines web de la camera de diputats i del senat, on trobareu la legislació aprovada durant els darrers anys i aquella referent a l'actual procés electoral. 
 
 

.
 

Podeu també descarregar-vos un document del Ministeri de l'Interior explicatiu de com votar

 

Els Candidats a la cadira algueresa i les seves pàgines web.


Francesco Carboni, actual diputat i novament candidat per l'Ulivo (Olivera)

Malgrat un cert retard Francesco Carboni és l'unic candidat que té una pàgina web que podem considerar correcte en quan els continguts i el disseny, podem trobar altres informacions a les pàgines web del Comitè Rutelli de l’Alguer.Ignazio Marinaro (Casa delle Libertà)
Malgrat els importants recursos utilitzats per les forces polítiques de la dreta que formen part de la Casa de la Llibertat, el candidat alguerès no disposa d'una pàgina web pròpia, ni tampoc les organitzacions polítiques que li donen suport per això us oferim aquella més propera geogràficament, les pàgines web de Forza Italia de Sàsser
 
 Sabrina Costantino (Indipendentzia)

Els nacionalistes i independentistes de Sardenya es presenten aquestes eleccions units, aquesta és segurament una de les grans novetats electorals a Sardenya, malgrat els resultats puguin ser reduïts donada la situació de bipolarisme, l'aparició d'un nou pol polític pot ser interessant políticament i culturalment per Sardenya. Les pàgines web del Partit Sard d'Acció no existeixen, però us oferim la possibilitat de visitar aquelles de Sardigna Natzione.
 
 Andrea Frulio (Democrazia Europea)
El nou partit del sindicalista Dantoni presenta candidatura també a l'Alguer, les pàgines de Democrazia Europea són d'una gran qualitat, malgrat no oferir quasi cap informació sobre el candidat alguerès.

 
 

Giovanna Salis (Lista Bonino)
l nou Com sempre les pàgines web dels Radicals italians ens apareixen molt ben realitzades i plenes d'informacions, Internet és un terreny on el P.R.I ha treballat molt i bé, però les informacions sobre la nostra candidata són poques. Els Radicals centren tota la campanya sobre la figura d'Emma Bonino.
 
 Nicolò Virdis (Lista Di Pietro) 

Les pàgines de la Llista Dipietro són unes de les més ben realitzades i ofereixen una bona informació electoral en general i concretament sobre la persona de Nicolò Virdis
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Els Candidats al Senat pertanyen a un Col·legi electoral més ample que aquell del parlament i el senador de l'Alguer és aquell del col·legi de Sàsser (Sassari), els candidats presentats són:

Bruno Dettori de l'Ulivo

Pasqualino Federica per la Casa delle Libertà

Giussepe Conti Lista Bonino

Lino Mura Lista Di Pietro

Giancarlo Acciaro per Indipendentzia

Dario Satta per Rifondazione Comunista

Franco Luigi Satta Lista Amadu

Pietro Manca Democrazia Europea
 

 
Una producció de VilaWeb l'Alguer. 2001 
Posa VilaWeb a la teva pàgina. Control d'audiència per OJD.